پنجشنبه, 01 آذر,1403

عاشقی به سبک ونگوگ

15 اردیبهشت 1397 17:36 | 0 نظر | امتیاز: 2.04 با 71 رای

درباره کتاب:

«عاشقی به سبک ونگوگ» روایت عشقی بزرگ و بی‌چشمداشت از سمت شخصیت اول داستان به نام «البرز» به «نازلی» است. البرز پسر سرایدار عمارت خسروخانی است. پسری که به همراه مادر و پدرش از کودکی به خانواده خسروخانی خدمت کرده‌اند و حالا در ابتدای جوانی‌اش بیش از پیش عاشق نازلی دختر هنرمند خسروخانی می‌شود. نازلی نقاش محبوب البرز، دختری است که از کودکی با البرز دوست بوده است، خاطرات مشترک کودکی‌شان آن‌ها را به هم پیوند می‌دهد، اما قصه اصلی این نیست. البرز به واسطه‌ی عشقش به نازلی وارد ماجراهایی می‌شود که پدر نازلی یک سر آنهاست، رفت‌وآمدهای مشکوک به خانه و روابط مرموزی که پنهان مانده‌اند. توصیفات حرفه‌ای و روایت قوی خبوشان از دلهره‌ها، حسرت‌ها و آنچه در دل البرز می‌گذرد مخاطب را تا آخرین سطر داستان به جای البرز می‌نشاند. «عاشقی به سبک ونگوگ» رمانی تاریخی نیست اما در خلال خود از تاریخ و ظلمی که در برهه‌ای به مردم روا داشته شده است پرده برمی‌دارد.

 

قسمتی از کتاب:

عادت نازلی شده بود که توی حرف‌هایش یا به خصوص وقتی صحبت از تابلوهایش می‌شد اعضای بدنش را دارای اراده‌ای مستقل فرض می‌کرد و انگار برای آن شخصیت مجزایی قائل بود. مثلا می‌گفت :

  • دست من به این سمت رفت یا چشم‌هایم مایلند که سبز ببینند یا پوستم آفتاب می‌خواهد.

گاهی فکر می‌کردم پس خودش کجاست؟ گاهی ساعت ها فکر می‌کردم و دلم می‌خواست نازلی را از محیط چشم‌هاا و دست‌ها و انگشت‌ها و همه اعضای بدنش بیرون بکشم و مال خودم بکنم و انگار نازلی چیزی بود محو و دست نیافتنی که لابهلای اعضای بدنش به چشمم نمی‌آمد و در عین حال نمی‌شد به دستش آورد ، نمی‌شد لمسش کرد و خود خود نازلی را دید.

 

 

 

جوایز کتاب:

نامزد جایزه ادبی جلال آل احمد

نامزد جایزه قلم زرین

نامزد جایزه کتاب سال شهید غنی پور


امتیاز دهید Article Rating
نظرات

در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.